Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На допомогу армії великий бізнес Північного міжрегіонального управління сплатив 123 мільйони гривень

опубліковано 19 квітня 2021 о 15:14

Як повідомила начальник Північного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Галина Феденко, у І кварталі 2021 року підприємства, які обслуговуються в управлінні, сплатили 123 млн грн військового збору.

Вона відмітила, що індикативний показник виконано на 104,6%. Додатково на потреби армії надійшло 5,3 млн грн. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року надходження зросли на 3,1 %, або на 3,7 млн грн.

Зокрема, в березні поточного року сплата збільшилась у порівнянні з березнем 2020 року на 4,3 млн грн (на 10,7%) та склала 44,3 млн грн.

 Податкові агенти вперше подають до контролюючого органу інформацію про суми нарахованого військового збору, податку на доходи фізичних осіб, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування у складі Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податків – фізичних осіб, і сум утриманого з них податку, а також сум нарахованого єдиного внеску за формою, затвердженою наказом №773, за підсумками І кварталу 2021 року (з розбивкою по місяцях) протягом 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) кварталу.