Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На робочій зустрічі обговорили питання подальшої взаємодії

, опубліковано 22 вересня 2022 о 15:18

Актуальні питання щодо роботи бізнесу в умовах воєнного стану та комунікації податківців з платниками податків в ході чергової робочої зустрічі обговорили Голова Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Харківській області Ігор Суханов та начальник Північного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Галина Феденко.

Ігор Суханов зазначив, що з перших днів війни Громадська рада співпрацює з Північним міжрегіональним управлінням ДПС по роботі з ВПП: разом допомагаємо платникам податків розібратися у нюансах оподаткування, підтримуємо бізнес інформаційно у складний для нього час. Ми готові до такої роботи і в подальшому

«Через війну бізнес зазнав чимало втрат, що, в свою чергу, позначилось на спроможності сплачувати податки. Разом з тим, бізнес розуміє важливість розвитку економіки регіону та країни в умовах воєнного стану. Незважаючи на надважкий економічний стан у країні, до державного бюджету за 8 місяців цього року великим бізнесом було сплачено 50,7 млрд гривень, до місцевого бюджету - 860 млн гривень», - зауважила Галина Феденко.

Учасники зустрічі також розробили план спільних заходів в умовах дії воєнного стану в Україні.

Лише об’єднавши зусилля можна подолати ворога!

Все буде Україна!