Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Отримання субвенцій надасть можливість скоротити заборгованість підприємств перед Державним бюджетом та енергопостачальниками

, опубліковано 24 вересня 2021 о 15:16

Північне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків повідомляє, що з 23 вересня п.р. розпочала свою роботу Територіальна комісія з питання узгодження заборгованості з різниці тарифів, яка утворена на підставі Розпорядження №484 від 22.09.2021 року Харківської обласної державної адміністрації.

До складу Територіальної комісії включено фахівців Північного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків: начальника управління податкового адміністрування Світлану Красну та начальника відділу по роботі з податковим боргом Тетяну Маслієву.

Робота комісії направлена на координацію питання з врегулювання заборгованості теплопостачальних та теплогенеруючих організацій та підприємств центрального водопостачання та водовідведення. Основними завданнями комісії є детальний розгляд розрахунків обсягів заборгованості з різниці в тарифах, проведення всебічного аналізу та прийняття рішення про узгодження обсягів заборгованості з різниці в тарифах.

В ході проведення першого засідання Територіальної комісії було розглянуто 19 матеріалів з обсягом заборгованості з різниці в тарифах майже на 9,0 млр.грн.

Отримання субвенцій надасть змогу підприємствам скоротити заборгованість як перед Державним бюджетом, так і перед енергопостачальними компаніями.