Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Харкові відзначили сумлінних платників податків

, опубліковано 12 липня 2024 о 15:36

Сьогодні в Харкові відбулось нагородження переможців регіонального  етапу Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків - 2023». У церемонії нагородження взяли участь начальник Північного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Галина Феденко, виконуючий обов’язки начальника Головного управління ДПС у Харківській області Станіслав Гражевський, Голова ради ТВ ВГО АППУ в Харківській області Володимир Швадченко та Голова Громадської ради при ГУ ДПС у Харківській області Ігор Суханов.

Щорічний Всеукраїнський рейтинг «Сумлінні платники податків» започатковано Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація платників податків України» з метою створення сприятливих умов для розвитку взаємовигідної співпраці між державою та бізнесом та відзначення кращих здобутків платників податків.

Цьогоріч переможцями першого етапу конкурсу, що проводиться на регіональному рівні, стали 17 підприємств, які продемонстрували високі здобутки з дотримання податкової дисципліни, сплати місцевих та державних податків, кількості створених робочих місць та фінансової підтримки  соціальних  програм. З цього переліку підприємств-переможців 9 – це представники великого бізнесу промислової та торгівельної галузей. 

Податківці, Голова ради ТВ ВГО АППУ в Харківській області та Голова Громадської ради при ГУ ДПС у Харківській області привітали представників керівного складу  підприємств та вручали Дипломи переможців регіонального  етапу Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків - 2023».

В свою чергу, Галина Феденко подякувала платникам за плідну роботу, високі досягнення у діяльності та сумлінну сплату податків, що особливо важливо для допомоги ЗСУ, побажала учасникам заходу подальших успіхів у веденні бізнесу.  Вона висловилась за тісну співпрацю, за відкритість у стосунках і прозорість у бізнесі, за сумлінну сплату податків заради спільної мети – здобуття перемоги, розбудови вільної та квітучої України.

 

Додаткові матеріали (завантажити)