Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Круглий стіл уповноважених осіб з питань запобігання та виявлення корупції

, опубліковано 09 липня 2024 о 10:15

Нещодавно в Харкові відбувся круглий стіл уповноважених осіб з питань запобігання та виявлення корупції.

Учасниками заходу стали антикорупційні уповноважені Харківської обласної військової адміністрації, Харківської митниці, ГУ ДПС у Харківській області, ГУ ДСНС України у Харківській області, Північного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків, ДП «Харківський бронетанковий завод».

Метою заходу став обмін досвідом учасників, обговорення успішних антикорупційних практик в умовах воєнного стану, проблемних аспектів при проведенні спеціальних перевірок, перевірки контрагентів при здійсненні державних закупівель, організації роботи у Єдиному порталі викривачів.

Окремо зупинилися на важливості вдосконалення роботи у службовій діяльності щодо запобігання корупції, побудові антикорупційного комплаєнсу та вироблення дієвих механізмів запобігання корупції в умовах повномасштабної збройної агресії російської федерації проти України.

За підсумками роботи круглого столу було напрацьовано спільні рекомендації та ініціативи щодо удосконалення службової діяльності у сфері запобігання корупції з використанням успішних антикорупційних практик, враховуючи досвід Європейських країн.