Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Північному міжрегіональному управлінні відбулась робоча зустріч з Головою Громадської ради

, опубліковано 12 червня 2024 о 16:57

Сьогодні відбулась робоча зустріч начальника Північного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Галини Феденко, заступника начальника міжрегіонального управління Валерія Любічева та начальників відділів з Головою Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Харківській області Ігорем Сухановим.

Під час заходу обговорили питання співпраці, окремі зміни податкового законодавства та підсумки роботи за п’ять місяців 2024 року. 

Галина Феденко відмітила, що за січень - травень поточного року від великих платників до бюджетів усіх рівнів (без урахування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування) надійшло 53,7 млрд грн, що на 3,1 млрд гривень більше, ніж за відповідний період 2023 року. З них до Державного бюджету надійшло 49,9 млрд грн, а до місцевого бюджету – 3,8 млрд грн.

Крім того, з початку року великим бізнесом було сплачено 3,5 млрд гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Також учасники зустрічі обговорили перспективи відродження бізнесу регіону. Ігор Суханов звернув увагу на важливість співпраці Громадської ради  та Північного міжрегіонального управління для підтримки платників податків Харківщини.

Для обговорення податкових питань для оперативної комунікації з бізнесом в Північному міжрегіональному управлінні діє комунікаційна податкова платформа (nvp.ikc@tax.gov.ua).

Працюємо далі на Перемогу!