Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Засідання Комітетів Громадської ради в режимі онлайн

, опубліковано 15 травня 2024 о 16:50

Сьогодні в режимі онлайн відбулось засідання Комітетів Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Харківській області, учасниками якого стали представники Північного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків. 

Під час заходу обговорили питання співпраці Комітетів при Громадській раді з Головним управлінням ДПС у Харківській області.

Голова Громадської ради Ігор Суханов розповів про основні напрями діяльності Громадської ради з початку року.

Окремо зупинились на підсумках роботи Головного управління ДПС у Харківській області та Північного міжрегіонального управління ДПС по роботі з ВПП.

Зокрема, начальник управління економічного аналізу Північного міжрегіонального управління Леонід Бондаренко повідомив, що за 4 місяці 2024 року великим бізнесом до бюджетів всіх рівнів сплачено майже 39 млрд гривень. У порівнянні з відповідним періодом минулого року сплата податків збільшилась на 782 млн грн (на 2%). З них до загального фонду Державного бюджету спрямовано 36,2 млрд гривень, що 710 млн грн (на 2%) більше надходжень за 4 місяці минулого року. Показники доходів виконано на 107%. Додатково надійшло 2,4 млрд гривень. Він розповів про роз’яснювальні заходи та інформаційну допомогу бізнесу, яка проводиться фахівцями управління. 

Під час спілкування обговорили питання співпраці та виконання прогнозних показників доходів до бюджетів усіх рівнів.
Після виступів членів комітетів Громадської ради Ігор Суханов подякував усім учасникам заходу за плідну співпрацю, визначив пріоритети роботи Комітетів при Громадській раді та наголосив на необхідності забезпечення надходжень платежів до бюджетів усіх рівнів. 

Працюємо єдиною командою!

Наближаємо Перемогу!