Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч зі студентами

опубліковано 24 квітня 2024 о 16:38

Відбулась зустріч начальника Полтавського відділу адміністрування платників податків Північного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Ольги Карабінської з майбутніми, потенційними  платниками податків - студентами Полтавського університету економіки і торгівлі. 

Ольга Карабінська ознайомила студентів з основними напрямами діяльності територіального органу ДПС, особливостями роботи з великими платниками податків. 

Також під час семінару говорили про податкове право, розвиток і підтримку нашої держави, важливість фіскалізації продажів, Національну стратегію доходів до 2030 року.

Начальник Полтавського відділу звернула увагу, що ДПС впроваджено низку електронних сервісів для полегшення умов ведення бізнесу, таких як Електронний кабінет, мобільний застосунок «Моя податкова», Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс «ЗІР», комунікаційні податкові платформи ДПС та інші.

Вона, також, зазначила про необхідність дотримання норм податкового і трудового законодавства, декларування доходів та сплати податків у повному обсязі. Адже в умовах воєнного стану від сплачених податків залежить допомога армії, підтримка населення та ліквідація наслідків бойових дій.

Думка кожного - важлива, внесок кожного - важливий, сплата податків - це круто! - такі висновки цієї зустрічі. 

Пишаємось нашою молоддю.