Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Продовжує роботу комунікаційна податкова платформа – зручність і доступність для платників податків

, опубліковано 24 липня 2023 о 11:43

У сучасному цифровому світі, де технології постійно розвиваються, комунікація грає важливу роль у всіх аспектах життя. З метою спрощення процедур сплати податків і підвищення рівня задоволеності платників податків, в Північному міжрегіональному управлінні ДПС по роботі з великими платниками податків продовжує працювати комунікаційна податкова платформа.

Однією з головних переваг комунікаційної платформи є полегшення доступу до інформації та послуг для платників податків. Завдяки цифровим інструментам, платники податків можуть легко звернутися до податкової служби, швидко знайти необхідну інформацію та отримати консультацію з питань оподаткування. Це забезпечує зручність і ефективність взаємодії між платниками податків та податковою службою.

Для оперативного зв’язку з учасниками платформи створено окрему скриньку. Електронна адреса для звернень: nvp.ikc@tax.gov.ua.

Для пришвидшення розгляду питань рекомендуємо вказувати: назву суб’єкта господарювання (код ЄДРПОУ), адресу, контактний номер телефону, питання по суті. 

Запрошуємо бізнес-спільноту, за наявності нагальних питань, звертатися до комунікаційної податкової платформи.

Ця платформа забезпечує зручність, доступність, швидкість та точність взаємодії між платниками податків та податковою службою.