Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На робочій зустрічі в Північному міжрегіональному управлінні обговорили підсумки роботи та питання подальшої співпраці

опубліковано 03 лютого 2023 о 15:20

Відбулась робоча зустріч начальника Північного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Галини Феденко з Головою Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Харківській області Ігорем Сухановим.

Під час заходу були підведені підсумки роботи за період воєнного стану та обговорені окремі зміни податкового законодавства, які набули чинності у 2023 році. 

Галина Феденко ознайомила керівника Громадської ради із результатами роботи Північного міжрегіонального управління ДПС по роботі з ВПП за 2022 рік та січень 2023 року. 

Так протягом 2022 року великим бізнесом до бюджетів усіх рівнів було перераховано 85,7 млрд грн податків і зборів, з яких до Державного бюджету надійшло 84,4 млрд грн, а до місцевого бюджету - 1,3 млрд гривень. Крім того, у січні цього року від великих платників до Зведеного бюджету сплачено 6,5 млрд грн., з них майже 5,9 млрд грн. – до Державного бюджету та 0,6 млрд грн. – до місцевого бюджету. 

В свою чергу, Ігор Суханов розповів про роботу Громадської ради, проведену у минулому році.  

За підсумками зустрічі були визначені перспективи подальшої взаємодії Комітетів Громадської ради із структурними підрозділами Північного міжрегіонального управління та розроблено план проведення спільних заходів на 2023 рік щодо підтримки бізнесу.