Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На робочій зустрічі обговорили підсумки роботи та питання подальшої співпраці

, опубліковано 02 грудня 2022 о 14:09

Сьогодні відбулась робоча зустріч начальника Північного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Галини Феденко з Головою Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Харківській області Ігорем Сухановим.

Під час заходу були підведені підсумки роботи за період воєнного стану та обговорені окремі зміни податкового законодавства, зокрема, щодо порядку зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в ЄРПН.

Галина Феденко повідомила, що за 11 місяців 2022 року  великим бізнесом, який знаходиться на податковому обслуговуванні в Північному міжрегіональному управлінні, до бюджетів усіх рівнів перераховано 77 млрд грн податків і зборів. З них до Державного бюджету надійшло 75,8 млрд грн, а до місцевих бюджетів - 1,2 млрд гривень.

Ігор Суханов акцентував увагу на важливості роз’яснювальної роботи з актуальних питань оподаткування та розповів про питання, які найбільше цікавлять платників податків в умовах воєнного стану.

Керівник податкової звернула увагу, що з метою ефективної комунікації з бізнес-спільнотою у Північному міжрегіональному управлінні працюють Комунікаційна податкова платформа за електронною адрес nvp.ikc@tax.gov.ua, а також телефони «гарячої лінії».

За підсумками зустрічі були визначені перспективи подальшої взаємодії щодо інформаційної підтримки та проведення спільних заходів з представниками великого бізнесу.