Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Від великого бізнесу Північного міжрегіонального управління ДПС до бюджету надійшло понад 35 млрд гривень акцизного податку

, опубліковано 27 вересня 2022 о 18:08

У січні-серпні 2022 року від підприємств, які обслуговуються в Північному міжрегіональному управлінні ДПС по роботі з великими платниками податків, до загального фонду Державного бюджету України надійшло понад 35 млрд гривень акцизного податку з вироблених в Україні та ввезених на митну територію України товарів.

Про це розповів заступник начальника Північного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Валерій Любічев.

«Найвагоміші надходження – це акцизний податок з вироблених та ввезених тютюнових виробів, питома вага якого складає 99%. За цей період до бюджету надійшло 34,8 млрд гривень акцизного податку з вироблених та ввезених тютюнових виробів», - відмітив податківець.

Валерій Любічев також зазначив: «Тільки у серпні 2022 року від великого бізнесу до загального фонду Державного бюджету України надійшло майже 6 млрд гривень акцизного податку з вироблених в Україні та ввезених на митну територію України товарів».