Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Колектив Північного міжрегіонального управління вітає усіх зі світлими і радісними святами Нового року та Різдва Христового!

, опубліковано 31 грудня 2021 о 15:54

Колектив Північного міжрегіонального управління вітає усіх зі світлими і радісними святами Нового року та Різдва Христового!

Ці чарівні зимові свята – особливі! Щоразу Новий рік – це точка нового відліку, початок нових справ і нових завдань, успіхів та перемог.

Рік, що минув, був непростий. Звичайно, були складнощі, розчарування, помилки і засмучення, але вони дали нам новий досвід, зробили нас сильнішими.

Нехай Новий 2022 рік буде наповнений радісними подіями, виправдає всі надії, подарує багато творчих ідей і відкриє багато нових можливостей для їх здійснення!

Ми з упевненістю дивимося в завтрашній день і для оптимізму у нас є всі підстави – ясні і конкретні плани та шляхи для їх виконання.

Щиро дякуємо великим платникам податків Північного регіону та бажаємо всім колективам яскравих професійних успіхів, нових перемог і досягнень, міцного здоров’я, щастя, миру і благополуччя!

Висловлюємо щиру надію на продовження доброго та партнерського співробітництва!

Бажаємо всім тепла і затишку в родинах, любові та радості, турботи і розуміння!

Нехай більше добра буде в серці у кожного з нас, а новий рік принесе нові приємні, незабутні враження та щирі почуття!

З Новим роком!