Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платники, що включені до Реєстру ВПП на 2022 рік, вже завітали до податківців

, опубліковано 29 грудня 2021 о 17:39

Сьогодні, 29 грудня 2021 року, відбулась робоча зустріч керівника Полтавського відділу Північного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Ольги Карабінської з представниками Товариства з обмеженою відповідальністю «Вигідна Покупка» - фінансовим директором Лесею Клименко та головним бухгалтером Оленою Шереметьєвою.

В процесі спілкування обговорено основні засади обслуговування великого платника податків, особливості обліку та податкового адміністрування з урахуванням можливих податкових ризиків та змін, внесених до Податкового кодексу України Законом від 30.11.2021 №1914-ІХ.

Крім того, в рамках проведення інформаційно-роз’яснювальної кампанії з одноразового (спеціального) добровільного декларування Ольга Карабінська роз’яснила питання щодо кола громадян, які мають право подати декларацію, а також проінформувала про форми подання декларації та терміни її подання.

Наприкінці зустрічі були розглянуті пріоритетні напрямки роботи податкових органів - створення прозорих, відкритих і об’єктивних взаємовідносин з платниками податків.