Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Всеукраїнський рейтинг «Сумліний платник податків - 2020» визначив найкращих платників податків України на Харківщині

, опубліковано 03 грудня 2021 о 09:42

Напередодні, 2 грудня 2021 року, відбулась урочиста церемонія нагородження переможців Всеукраїнського рейтингу «Сумліний платник податків - 2020».

Щороку Всеукраїнська асоціація платників податків України проводить рейтинг «Сумлінний платник податків України».

Учасники рейтингу - підприємства різних галузей економіки, які вносять вагомий внесок у розбудову регіону, ведуть прозоро свій бізнес, беруть участь у доброчинності та сумлінно сплачують  податки до бюджетів.

Варто зазначити, що рейтинг сумлінних платників податків, який має свою десятирічну історію, проводиться з метою створення сприятливих умов для розвитку взаємовигідної співпраці між державою і бізнесом та відзначення кращих здобутків платників податків.

Ювілейну церемонію нагородження проведено у приміщенні Міністерства фінансів України в онлайн режимі за допомогою ZOOM платформи.

Переможців рейтингу привітали Міністр фінансів України Сергій Марченко, Президент Асоціації платників податків України Григол Катамадзе, Перший заступник голови ДПС України Наталія Рубан.

На регіональному рівні підприємства, які здобули перемогу на ІІ Всеукраїнському Ювілейному етапі, привітали начальник Головного управління ДПС Артем Єфремов, заступник начальника Північного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Валерій Любічев, голова Харківського відділення АППУ Володимир Швадченко та голова Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Харківській області Ігор Суханов. Вони відзначали вагомий внесок платників-переможців у розвиток Харківщини та побажали успіхів у майбутньому.

Критеріями відбору були: високі досягнення щодо повноти та своєчасності сплати податків, дотримання податкової дисципліни, кількості офіційно працевлаштованих співробітників, участі у соціальних програмах. Серед представлених номінантів звання сумлінного платника податків - 2020, а значить кращого платника податків в Україні, здобуло сім компаній Харківського регіону: ПРАТ "Філіп Морріс Україна", АТ «Турбоатом», ПРАТ «Харківська бісквітна фабрика», ПАТ «Завод Південкабель», ТОВ Фірма «Бріг», ПФ «Хартехпром-97», ТОВ Зміїв «Спецбудтехніка».

Податківці подякували платникам за сумлінну працю, за внесок в розвиток держави та Харківського регіону та зауважили, що податкова служба налаштована на подальше налагодження партнерських відносин з платниками, які чесно виконують свій обов’язок перед державою, а також побажали представникам бізнесу успіхів і процвітання.

Під час урочистостей підприємства-переможці отримали нагороди від Асоціації платників податків України.

Вітаємо переможців!