Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкові новації – інформація до ознайомлення

, опубліковано 01 грудня 2021 о 19:09

Інтерактивна податкова карта та кампанія з одноразового добровільного декларування – зараз представлені на сайті Державної податкової служби України.

Про ці новації під час нещодавніх зустрічей з платниками у Полтавській асоціації бізнесу йшлося у розмові з Ольгою Карабінською – керівником Полтавського відділу адміністрування підприємств Північного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками.

 Зараз триває кампанія одноразового (спеціального) добровільного декларування, тому роз’яснення аспектів та особливостей проведення податкової амністії в Україні є наразі досить актуальним.

 Детальну інформацію щодо одноразового (спеціального) добровільного декларування можна отримати на офіційному вебпорталі ДПС за посиланням: https://tax.gov.ua/baneryi/odnorazove-dobrovilne-deklaruvannya

 Також темою зустрічі було обговорення інтерактивної податкової карти України, яку вже запустили в тестовому режимі. Ідея оновлення – дати можливість в онлайн режимі у будь-який час без звернення до органів ДПС отримувати актуальну податкову інформацію.

 Інформація надається по Україні та у розрізі:

- регіонів;

- територіальних громад;

- видів економічної діяльності;

- податків;

- видів бюджетів;

- систем оподаткування;

- за організаційно-правовими формами;

- типом платника (фізичні та юридичні особи);

- статусом платника (великий, середній, малий бізнес та неприбуткові бюджетні установи).

 Детальніше за посиланням: https://map.tax.gov.ua/main

 Зустрічі такого формату сприяють налагодженню більш відкритих партнерських відносин та надають змогу доводити до платників актуальну та корисну для них інформацію.