Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Робочі зустрічі з платниками

, опубліковано 18 листопада 2021 о 19:04

Начальник управління податкового адміністрування Північного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Світлана Красна та начальник відділу адміністрування акцизного податку Оксана Канівець провели робочу зустріч з представником підприємства ТОВ "ОВІС ТРЕЙД".

Темами для спілкування були питання повноти сплати податків до бюджетів, здійснення діяльності в сфері реалізації пального з неухильним дотриманням вимог чинного законодавства та кампанії одноразового (спеціального) добровільного декларування.

З метою поширення інформування працівників підприємства щодо проведення кампанії податкової амністії в Україні на підприємство надано візуальний друкований контент.

Світлана Красна зазначила, що у разі виникнення у платників додаткових питань, фахівці управління готові інформувати та надавати консультації з питань запровадження податкової амністії в Україні.

Управління податкового адміністрування Північного МУ ДПС особливу увагу приділяє питанням, які турбують великих платників.

Начальник управління наголосила, що самостійна та своєчасна сплата узгоджених грошових зобов’язань дозволить уникнути застосування до платників фінансових санкцій, а дотримання податкової дисципліни та сумлінне ставлення платників до питання сплати податків забезпечить позитивний імідж суб’єкта господарювання перед його бізнес – партнерами.

У випадку виникнення будь-яких питань, великі платники мають можливість звертатися як до керівництва управління, так і безпосередньо до індивідуальних податкових координаторів управління, які закріплені за відповідними підприємствами.