Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Громадському об`єднанню ветеранів податкової служби 15 років!

, опубліковано 17 листопада 2021 о 17:37

Сьогодні всеукраїнська громадська організація «Асоціація ветеранів ДПС України» святкує 15-ти річний ювілей.

З цієї нагоди в ДПС у режимі відеоселектору відбулась святкова нарада під головуванням в.о. голови Державної податкової служби України Євгена Олейнікова.

Євген Олейніков звернувся з привітальним словом до податківців, пенсіонерів і ветеранів України та подякував їм за віддану працю та професіоналізм, який став фундаментом розвитку державної податкової служби України. Податківці завжди будуть пишатися та шанувати своїх ветеранів.

Асоціація ветеранів має на меті забезпечення законних прав і інтересів ветеранів податкової служби України, створення умов для розвитку та розширення їх громадської діяльності, сприяння поліпшенню матеріального добробуту ветеранів, а також організацію спілкування, підтримку морального стану, залучення до участі в патріотичному вихованні молоді та до посильної праці у громадській діяльності.

Під час святкової наради начальник Північного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Галина Феденко від імені всього колективу привітала зі святом усіх пенсіонерів та ветеранів податкової служби.

Вона подякувала їм за сумлінну і наполегливу працю, вручила подарунки і чудові осінні квіти, а також побажала здоров’я та довгих років життя, благополуччя, родинного затишку, оптимізму і життєвих сил.

В свою чергу ветерани щиро подякували та відзначили, що їм почесно і радісно знаходитись у родині податківців, та висловили побажання щодо подальших приємних зустрічей.