Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбувся онлайн-вебінар з представниками ВГО АППУ та бізнесом

, опубліковано 05 жовтня 2021 о 14:21

Фахівці Північного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків взяли участь в онлайн-вебінарі ВГО АППУ з платниками податків на тему «Актуальні питання застосування міжнародних стандартів фінансової звітності.

На вебінарі від Північного міжрегіонального управління ДПС були присутні: начальник управління податкового адміністрування Світлана Красна, заступник начальник управління податкового адміністрування – начальник відділу податкового адміністрування підприємств паливно-енергетичного комплексу – Людмила Коровкіна, начальник відділу податкового адміністрування підприємств у сфері оптової та роздрібної торгівлі – Наталя Швець, начальник відділу податкового адміністрування підприємств інших галузей – Вікторія Савочкіна.

В заході прийняли участь понад 70 платників податків — членів Асоціації з різних регіонів України.

Модератором заходу виступила генеральний директор ВГО АППУ Людмила Герасименко.

Вона відкрила онлайн-вебінар та зернулася з промовою до учасників заходу. У своєму зверненні Людмила Герасименко, зокрема, проінформувала, що за домовленістю з керівництвом ДПС України запроваджено проведення щоквартального он-лайн вебінару з проблемних питань ПДВ.

Далі перед присутніми виступили професійні лектори, які висвітлили найбільш актуальні на даний час питання: Олена Харламова - експерт з МСФЗ, сертифікований аудитор, Віце-Президент у ГС ПАБУ, Костянтин Азаренко - MBA, CFA, сертифікований фінансовий аналітик, Олена Дядюн - консультант з МСФЗ, сертифікований бухгалтер IFA, IPFM , член ФПБАУ та Сергій Рогозний - консультант з МСФЗ, сертифікований аудитор, член Ради та керівник комітету з фінансів ФПБАУ.

В ході онлайн-вебінару розглядались питання щодо практичного застосування фінансових інструментів, ефективності застосування програмних продуктів для фінансової звітності, аспектів формування облікової політики, методологічні питання автоматизації орендних розрахунків та інші питання.

Наприкінці Людмила Герасименко подякувала лекторам за фахово викладений матеріал та висловила сподівання на подальшу взаємодію та співпрацю усіх учасників у вирішенні нагальних проблемних питань.

Зустріч пройшла змістовно, конструктивно та корисно. Дякуємо організаторам заходу!