Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Сектор з питань запобігання та виявлення корупції повідомляє

, опубліковано 04 жовтня 2021 о 10:44

Північне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків повідомляє, що сектор з питань запобігання та виявлення корупції на постійній основі проводить роз’яснювально-профілактичну роботу серед співробітників. Вживаються всі необхідні заходи щодо запобігання вчинення корупційних правопорушень.

У разі потреби отримати роз’яснення від працівників сектору з питань запобігання та виявлення корупції, які стосуються корупційних правопорушень, а також повідомити про факти можливих корупційних правопорушень або правопорушень, пов’язаних з корупцією, можливо одним із способів, зокрема:

За тел. (057)-777-08-28, по електронній пошті officevp.kh.zvk@tax.gov.ua, або за адресою: 61052, м. Харків вул. Благовіщенська, 30, на першому поверсі у холі розташована скринька довіри, та безпосереднє донесення інформації співробітнику сектору за адресою: 61052, м. Харків, вул. Благовіщенська, 30, каб.430.

Повідомлення про корупцію може бути здійснено як працівниками податкової служби, так і представниками бізнесу, громадянами без зазначення авторства, тобто анонімно, яке підлягатиме обов’язковому розгляду, якщо наведена в ньому інформація стосуватиметься конкретної особи та міститиме фактичні дані, які можуть бути перевірені.

Звертаємо увагу, що викривач не несе юридичної відповідальності за повідомлення про можливі факти корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень, інших порушень Закону України «Про запобігання корупції» поширення зазначеної інформації, незважаючи на можливе порушення таким повідомленням своїх службових, цивільних, трудових чи інших обов’язків або зобов’язань.