Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Харківщині обрано Голову Територіального відділення ВГО АППУ

, опубліковано 20 вересня 2021 о 16:24

Сьогодні, 20 вересня, відбулися Загальні збори Територіального відділення ВГО АППУ у Харківській області по обранню Голови , заступника Голови та Ради територіального відділення.

Метою Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» є створення сприятливого середовища для ведення бізнесу, покращення ситуації із захисту прав та інтересів платників податків, сприяння прозорості діяльності органів державної влади, вплив на процеси законотворення в Україні, реалізацію державної політики у податковій, митній та бюджетній сферах.

У загальних зборах взяли участь податківці, представники підприємств-членів Асоціації платників податків, представники громадськості.

Податкову службу регіону представляли: начальник Північного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Феденко, від ГУ ДПС у Харківській області – в.о. заступника начальника Євген Огієнко.

Провела загальні збори Генеральний директор ВГО АППУ Людмила Герасименко. Вона наголосила на значенні та функціях Асоціації платників податків в умовах сьогодення та побажала новообраним Голові Володимиру Швадченку, заступнику Голови Валентину Спасібо та Раді Територіального відділення ВГО АППУ у Харківській області плідної праці, розвитку  та зміцнення комунікацій з платниками податків, що є надзвичайно важливою складовою у забезпеченні виконання поставлених завдань перед Асоціацією платників податків України.

Керівник Північного міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків Галина Феденко обрана до складу Ради ТВ ВГО АППУ у Харківській області.

Бажаємо новообраному складу ТВ ВГО АППУ у Харківській області ефективної та злагодженої роботи!