Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Харківщині відзначили сумлінних платників податків

, опубліковано 14 вересня 2021 о 16:47

Сьогодні, 14 вересня 2021 року, відбулась урочиста церемонія нагородження переможців рейтингу «Сумлінні платники податків - 2020», яка цього року була проведена в приміщенні Головного управління ДПС у Харківській області.

Метою запровадження всеукраїнського рейтингу було створення сприятливих умов для розвитку взаємовигідної співпраці між державою і бізнесом та відзначення кращих здобутків платників податків. Цей рік став ювілейним з дня його заснування.

У святковій церемонії взяли участь начальник Головного управління ДПС у Харківській області Артем Єфремов, начальник Північного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Галина Феденко, начальник Регіонального відділення Фонду державного майна України у Харківській області Дмитро Безпалов, Голова Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Харківській області Ігор Суханов, заступник Голови Територіального Відділення Асоціації платників податків України у Харківській області Володимир Швадченко та керівники підприємств-переможців регіонального туру рейтингу «Сумлінні платники податків - 2020».

Від податківців переможців рейтингу привітали начальник Головного управління ДПС у Харківській області Артем Єфремов та начальник Північного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Галина Феденко.

Галина Феденко у своєму зверненні до платників податків, зокрема, зазначила: «Сьогодні мені дуже приємно і почесно вручати відзнаки переможцям рейтингу «Сумлінні платники податків - 2020»! Я пишаюся тим, що серед учасників знаходяться великі платники податків Харківського регіону, які вже здобували перемогу та продовжують зберігати своє почесне звання сумлінних, тобто чесних та добросовісних платників! Завдяки таким платникам податків держава має можливість реалізувати важливі економічні та соціальні проекти, створювати сприятливий інвестиційний клімат, зміцнювати конкурентну спроможність на світових ринках. В свою чергу податкова служба налаштована на подальшу співпрацю та партнерські взаємовідносини з платниками, які чесно виконують свій обов’язок перед державою.

Керівник Північного міжрегіонального управління ДПС, подякувала присутнім керівникам підприємств та їх колективам за сумлінну сплату податків до бюджетів усіх рівнів у повному обсязі і побажала продовжувати нести гідне звання сумлінного платника податків, підтримувати високі здобутки, а також творчого натхнення, плідної праці та вагомих досягнень.

Також від Харківщини переможців у своїх промовах привітали начальник Регіонального відділення Фонду державного майна України у Харківській області Дмитро Безпалов та заступник Голови Територіального Відділення Асоціації платників податків України у Харківській області Володимир Швадченко.

За вагомий внесок до державного та місцевих бюджетів, за сприяння у вирішенні соціально-економічних завдань області Дипломами Ради Територіального відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» у Харківській області нагороджені 28 переможців регіонального туру рейтингу «Сумлінні платники податків 2020 року»

Серед переможців 10 підприємств - це великі платники Північного міжрегіонального управління ДПС галузей промисловості, будівництва та торгівлі: АТ «ТУРБОАТОМ», ПАТ «ЗАВОД ПІВДЕНКАБЕЛЬ», ПАТ «ХАРКІВСЬКА ТЕЦ-5», ПРАТ «ФІЛІП МОРРІС УКРАЇНА», ПРАТ «ХАРКІВСЬКА БІСКВІТНА ФАБРИКА», ТОВ «АМКОР СПЕШІЕЛТІ КАРТОНЗ УКРАЇНА», ТОВ «БРІГ», ПАТ «ТРЕСТ ЖИТЛОБУД – 1», ТДВ «ЖИТЛОБУД-2», ТОВ «ТД ИРБИС».

Пишаємося нашими сумлінними платниками! Сподіваємося, що з кожним роком кількість сумлінних платників податків в Україні буде зростати.