Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч з представниками бізнесу – запорука зростання та покращення податкових здобутків

, опубліковано 04 серпня 2021 о 18:40

Сьогодні, 04 серпня 2021 року, відбулась робоча зустріч керівника Полтавського відділу адміністрування підприємств Північного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Карабінської Ольги з представниками Приватного підприємства «БІАГР».

До податківців з робочим візитом завітали засновник ПП «БІАГР» Кордубан Віктор, керівник підприємства Кордубан Оксана та фінансовий директор Катерина Опря.

Приватне підприємство «БІАГР» є одним з найбільших виробників молочної продукції та сухого молока в Україні, що реалізується через власну торгову марку «Білоцерківське», в тому числі, є експортером сухого молока до Ємену, Бангладеш, Албанії та Малайзії.

Субєкт господарювання є великим платником податків з 2020 року та, незважаючи на запроваджені на всій території України карантинні обмеження, підприємство розширює сферу діяльності, збільшує виробничі потужності та за попередніми розрахунками залишиться великим платником податків на 2022 рік.

В ході робочої зустрічі обговорювались нагальні питання платника податків, розглядались пріоритетні напрямки роботи щодо забезпечення у повному обсязі сплати податків та платежів до бюджету та інші актуальні питання.

Практика конструктивного спілкування надає можливість як враховувати обґрунтовану думку та пропозиції представників бізнесу, так і створювати  прозорі, відкриті та об’єктивні взаємовідносини з платниками податків.