Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Увага! 9 серпня закінчується термін подання звітів про обсяги виробництва, придбання та реалізації спирту, алкогольних напоїв та тютюнових виробів

, опубліковано 26 липня 2021 о 18:00

Північне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків нагадує, що відповідно до наказу від 11.02.2016 р. № 49 «Про затвердження форм звітів щодо виробництва й обігу спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів та порядків їх заповнення» по 9 серпня 2021 року включно подається звітність за липень 2021 року, а саме:

-       Звіт про обсяги виробництва та реалізації спирту (ф. № 1- РС);

-       Звіт про обсяги виробництва та реалізації алкогольних напоїв (ф. № 2- РС); 

-       Звіт про обсяги виробництва та реалізації тютюнових виробів (ф. № 3- РС);

-       Звіт про обсяги придбання та реалізації алкогольних напоїв у оптовій мережі напоїв (ф. № 1- ОА); 

-       Звіт про обсяги придбання та реалізації тютюнових виробів у оптовій мережі (ф. № 1- ОТ).

Звертаємо увагу, що за неподання чи несвоєчасного подання звіту або подання звіту з недостовірними відомостями про обсяги виробництва та/або обігу (в тому числі імпорту та експорту) спирту, алкогольних напоїв та тютюнових виробів застосовуються фінансові санкції у розмірі 17 тис грн ( абз. 18 ч. 2 ст. 17 Закону 481 від 19.12.1995 «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, рідин, що використовуються в електронних сигаретах, та пального»).