Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На рахунки платників Північного міжрегіонального управління з початку року відшкодовано понад чотири мільярди гривень ПДВ

, опубліковано 22 липня 2021 о 18:25

Станом на 22 липня 2021 року на рахунки 22 великих платників, які обслуговуються в Північному міжрегіональному управлінні ДПС по роботі з великими платниками, було відшкодовано 4,1 млрд грн податку на додану вартість.

Про це повідомив заступник начальника міжрегіонального управління Валерій Любічев.

«Відшкодування у цьому році перевищує показник аналогічного періоду минулого року на 0,6 млрд гривень. Найбільші суми бюджетного відшкодування ПДВ отримали представники сфери видобувної промисловості», зазначив податківець.

Особливу увагу у сфері адміністрування ПДВ приділяється недопущенню декларування нікчемних правочинів та неправомірного декларування відшкодування ПДВ.

В рамках проведення контрольно-перевірочних заходів з початку 2021 року було зменшено безпідставно заявлене бюджетне відшкодування ПДВ у сумі майже 22 млн гривень.

«Пріоритетом діяльності податкових органів залишається робота, спрямована на попередження ризикових операцій, що не можливо без налагоджених партнерських відносин з платниками податків», - зауважив Валерій Любічев.

https://bit.ly/3hUNfpD

http://surl.li/aashc

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»

https://t.me/infoTAXbot

Підписатись на телеграм-канал ДПС

https://t.me/tax_gov_ua