Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про проведення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби категорії «В»

, опубліковано 16 липня 2021 о 15:03

Північне міжрегіональне управління ДПС поро боті з великими платниками податків повідомляє, що керуючись Законом України від 10 грудня 2015 року № 889-VIII «Про державну службу», Законом України від 23 лютого 2021 року № 1285-ІХ «Про внесення змін до деяких законів України щодо відновлення проведення конкурсів на зайняття посад державної служби та інших питань державної служби», Порядком проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року № 246 (зі змінами) оголошено конкурс на зайняття вакантних посад державної служби категорії «В» Північного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків https://bit.ly/3ilrA9d.

15 липня 2021 року на Єдиному порталі вакансій державної служби оприлюднені оголошення на зайняття вакантних посад державної служби категорії «В». Детальніше за посиланням: https://bit.ly/3Bcdobe (коди вакансій: 35МУ-037, 35МУ-038, 35МУ-039, 35МУ-40).

Також звертаємо увагу на деякі важливі моменти, що пов’язані з процедурою проведення конкурсного відбору. Претендентам, які бажають взяти участь у конкурсі, необхідно врахувати, що з 16 липня 2021 року набирає чинності частина четверта статті 10 Закону України від 25 квітня 2019 року «Про забезпечення функціонування української мови», яка зобов’язує особу до призначення на посаду державної служби подати державний сертифікат про рівень володіння державною мовою, виданий Національною комісією зі стандартів державної мови, або витяг з реєстру Державних сертифікатів про рівень володіння державною мовою. Зазначена вимога діє і в тому випадку, коли конкурс на посаду державної служби було оголошено та/або завершено (оприлюднено результати) до зазначеної дати.

З метою надання особам, які бажають взяти участь у конкурсі, можливості скласти іспит на рівень володіння державною мовою та отримати відповідний державний сертифікат, Північним міжрегіональним управлінням ДПС по роботі з великими платниками податків згідно з рекомендаціями НАДС встановлено максимальний строк подання інформації для участі в конкурсі, оголошеному 15 липня 2021 року, кінцевий термін подачі – 12 серпня 2021 року.

Запрошуємо до участі у конкурсі!