Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбувся вебінар з представниками ВГО АППУ та бізнесом

, опубліковано 08 липня 2021 о 15:43

Від Північного міжрегіонального управління по роботі з великими платниками податків  участь у спільному онлайн-вебінарі ВГО АППУ з представниками ДПС України та платниками податків взяли: заступник начальника міжрегіонального управління Валерій Любічев, начальник управління податкового адміністрування Світлана Красна, начальник відділу з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Альона Єфименко та начальник відділу електронних сервісів Валентина Пономарьова.

 У вебінарі, взяли участь генеральний директор ВГО АППУ – модератор заходу Людмила Герасименко, від ДПС України директор департаменту управління ризиками – Антон Чиж, начальник Управління аналізу податкової та фінансової звітності Депаратаменту управління ризиками Олександр Осаволюк, інші представники ДПС.

Від міжрегіональних та головних управлінь ДПС взяли участь 161 представник з усіх регіонів України та  понад 70платників податків – членів Асоціації платників.

Відкрила захід Людмила Герасименко. Вона привітала всіх учасників та подякувала Директору Департаменту ДПС України Антону Чижу за підтримку ініціативи Асоціації проводити вебінари з проблемних питань бізнесу.

На теперішній час одним з питань для бізнесу є блокування податкових накладних/розрахунків коригувань та віднесення платників  до категорії ризикових. Тому нагальною темою робочої зустрічі були питання розблокування реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування, прийняття таблиці даних платника податків, інших питань з ПДВ.

У своїй промові до учасників заходу Антон Чиж наголосив на взаємній зацікавленості та спільній роботі з бізнесом, бо того вимагає економічна ситуація в країні та пошуку нових можливостей для розвитку бізнесу в умовах сьогодення. На запитання платників відповідали начальник Управління аналізу податкової та фінансової звітності Департаменту управління ризиками Олександр Осаволюк та представники ДПС за напрямами роботи.

Зустріч пройшла конструктивно та корисно для всіх учасників заходу. На закінчення вебінару присутні дійшли згоди продовжити і надалі практику проведення таких зустрічей.