Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Оновлено перелік кодів товарів згідно УКТ ЗЕД для визначення відповідності ПН/ РК критеріям ризиковості здійснення операції

, опубліковано 07 липня 2021 о 17:43

Північне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків доводить до відома платників податків, що з метою удосконалення автоматизованого моніторингу щодо перевірки відповідності операцій, відображених у ПН/РК критеріям ризиковості здійснення операцій відповідно до вимог Порядку зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, затвердженого постановою КМУ від 11.12.2019 р. № 1165, наказом ДПС України від 05.07.2021 р. № 658 внесено зміни до наказу ДПС від 03.02.2020 р. № 67 «Про затвердження Переліку кодів товарів згідно з УКТЗЕД, які застосовуються для визначення відповідності податкових накладних / розрахунків коригування критеріям ризиковості здійснення операції».

Таким чином, Перелік кодів товарів згідно з УКТЗЕД, які застосовуються для визначення відповідності ПН/РК критеріям ризиковості здійснення операції при здійсненні автоматизованого моніторингу, було викладено у новій редакції: