Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Урочиста нарада Північного управління ДПС по роботі з великими платниками податків з нагоди Дня податківця України

, опубліковано 02 липня 2021 о 19:30

Урочиста нарада з нагоди професійного свята – Дня податківця України, встановленого Указом Президента України від 25 червня 2020 року № 252/2020, відбулася 2 липня 2021 року у залі засідань управління.

У нараді взяли участь заступник начальника Північного міжрегіонального управління ДПС Тетяна Самойленко, керівник ветеранського осередку Наталія Тихова, начальники структурних підрозділів та фахівці управління.

Тетяна Самойленко привітала працівників з професійним святом та зазначила, що провідна роль податкової служби має велике значення для нашої держави. Завдяки значному внеску податківців у наповненні бюджетів усіх рівнів зберігається економічна стабільність в країні. Основне завдання органів ДПС – зробити сплату податків простою, зрозумілою та почесною місією для кожного платника. Також вона доповіла про успішне виконання показників управління за перше півріччя п.р.

Тетяна Самойленко подякувала фахівцям управління за високий професіоналізм. «Сучасний податківець - це юрист і аудитор, адміністратор і фінансист одночасно. Сьогодення потребує високої підготовленості працівників для вирішення різноманітних завдань, тому вимоги до кожного податківця дуже високі», - відмітила податківець.

Заступник начальника управління побажала усім успіхів, принциповості та відповідальності, здійснення заповітних мрій, оптимізму й нових досягнень.

Особливу подяку за багатий досвід та той великий внесок, зроблений задля становлення та розвитку податкової служби, заступник начальника управління висловила ветеранам-податківцям Північного міжрегіонального управління ДПС. «Ви стали для нас вчителями та прикладом для молоді за що ми вам щиро вдячні», - зауважила вона та побажала усім міцного здоров’я, гарного настрою та сімейного благополуччя.

Керівник ветеранського осередку Наталія Тихова привітала всіх присутніх зі святом, розповіла про сьогодення ветеранів та висловила надію на подальші зустрічі з колективом управління.

За значний особистий внесок у реалізацію державної податкової політики, досягнуті результати у роботі та з нагоди Дня податківця України Тетяна Самойленко оголосила Подяку ДПС України заступнику начальника Валерію Любічеву, начальнику управління податкового адміністрування Світлані Красній та начальнику відділу трансфертного ціноутворення Світлані Тимошенко.

Завідувач сектору кадрового забезпечення та розвитку Ірина Зоня вручила грамоти найкращим працівникам управління.