Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Під час робочої зустрічі керівників державних установ з АППУ підписано Меморандум

, опубліковано 08 червня 2021 о 17:43

Північне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків повідомляє, що 8 травня 2021 року відбулася робоча зустріч начальника управління адміністрування Північного міжрегіонального управління ДПС Світлани Красної з заступником голови Правління Територіального відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціації платників податків України» в Харківській області Володимиром Швадченко та керівником Регіонального відділення Фонду державного майна України по Харківській області Дмитром Безпаловим.

Під час зустрічі були обговорені найбільш ефективні напрями та форми співпраці щодо реалізації державної політики у сфері проведення економічних реформ, розвитку різних галузей економіки, вирішенню проблемних питань в межах чинного законодавства, що виникають у суб’єктів господарювання та покращення сервісного обслуговування платників податків в рамках Стратегії комплаєнсу, яка впроваджується в ДПС.

Крім цього, в рамках запланованого заходу відбулося підписання Меморандуму про співпрацю. Меморандум підписали керівники сторін: начальник Регіонального відділення Фонду державного майна України по Харківській області Дмитро Безпалов та заступник Голови Правління Територіального відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціації платників податків України» в Харківській області Володимир Швадченко.

Метою цього Меморандуму стало визначення основ для співпраці щодо залучення інвестицій в економіку України, створення сприятливого середовища для ведення бізнесу, спільної участі у законотворчій діяльності.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»

https://t.me/infoTAXbot

 

Підписатись на телеграм-канал ДПС

https://t.me/tax_gov_ua