Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Не залишатися байдужими!

, опубліковано 01 червня 2021 о 11:58

У Північному міжрегіональному управлінні ДПС по роботі з великими платниками вже стало доброю традицією проведення благодійних акцій дітям, які мають особливі потреби. Ініціативу профспілкового комітету завжди підтримує керівництво та працівники управління.

Крім вирішення соціально-побутових питань Комаровського дитячого будинку-інтернату, що знаходиться під Харковом, завжди хочеться зробити дітям хоча і невелике, але свято.

Рішення зібрати власні кошти на потреби дітей сприймається  у колективі з розумінням того, які складні долі спіткали цих дітей, в очі яких так болісно дивитись.

Нажаль, карантинні заходи не дозволяють спілкуватися з дітьми  як раніше, однак не завадить робити їм приємні та корисні подарунки. Крім необхідних товарів побутово-господарського призначення, придбали спортивний інвентар для заняття спортом, різноманітні товари для художньої творчості та ласощі, яким діти завжди так радіють.

День захисту дітей не просто веселе свято для них, цей день покликаний привернути увагу громадськості до дитячих проблем та не залишатися байдужими!