Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Для зручності платників. Де розміщено інформацію про бюджетні рахунки?

, опубліковано 24 травня 2021 о 17:23

Північне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків інформує, що на офіційному веб порталі ДПС України в рубриці Головна/Бюджетні рахунки (https://tax.gov.ua/byudjetni-rahunki/) та рубриці Головна/Законодавство/Єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (https://tax.gov.ua/zakonodavstvo/ediniy-vnesok-na-zagalnoobovyazkove-/) оприлюднена інформація про реквізити рахунків, відкритих в органах Державної казначейської служби України в розрізі адміністративно-територіальних одиниць.

Крім цього, доступ до своїх особових рахунків зі сплати податків, зборів та інших платежів платники податків також мають в Приватній частині Електронного кабінету в меню «Стан розрахунків з бюджетом». В цій вкладці станом на момент звернення відображається інформація по кожному виду платежу, у тому числі, бюджетний рахунок на поточну дату.

Також реквізити рахунків для сплати до бюджету податків, зборів, інших платежів розміщені на головній сторінці вебпорталу Державної казначейської служби України (https://www.treasury.gov.ua) в розділі «Пошук реквізитів доходних рахунків» за адміністративно-територіальним принципом.

Для великих платників податків Північного міжрегіонального управління ДПС реквізити рахунків для сплати бюджетних платежів та єдиного соціального внеску розміщені на офіційному субсайті Північного міжрегіонального управління ДПС за посиланням (https://nvp.tax.gov.ua/byudjetni-rahunki/).

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»

https://t.me/infoTAXbot

 

Підписатись на телеграм-канал ДПС

https://t.me/tax_gov_ua