Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Робоча зустріч з Головою Громадської ради при ГУ ДПС у Харківській області

, опубліковано 01 квітня 2024 о 16:59

Сьогодні відбулась робоча зустріч начальника Північного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків Галини Феденко з Головою Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Харківській області Ігорем Сухановим. 

Під час спілкування обговорили питання співпраці та підсумків роботи за І квартал 2024 року

Галина Феденко відмітила, що за січень - березень 2024 року від великого бізнесу до бюджетів усіх рівнів (без урахування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування) надійшло 27,2 млрд грн, що на 360 млн гривень (на 1,3%) більше, ніж за І квартал 2023 року. З них до Державного бюджету надійшло 25,1 млрд грн, а до місцевого бюджету – 2,1 млрд грн. Показник доходу до Державного бюджету виконано на 105,9%, а до місцевих бюджетів - на 100%. Крім того, з початку року великим бізнесом було сплачено 2 млрд гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Ігор Суханов розповів про роботу Громадської ради з початку поточного року та особливу увагу приділив питанню підтримки бізнесу. 

Визначені напрямки подальшої співпраці Громадської ради і Північного  міжрегіонального управління.

Для оперативного обміну інформацією з інститутами громадянського суспільства та бізнесом в органах ДПС діють комунікаційні податкові платформи. Зокрема, звернутися до комунікаційної податкової платформи Північного міжрегіонального управління можна за адресою: nvp.ikc@tax.gov.ua

Працюємо разом для забезпечення стабільних бюджетних надходжень! 

Це гарантована фінансова підтримка країни та її обороноздатності.