Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Реквізити рахунків для сплати платежів до бюджету

, опубліковано 14 березня 2024 о 10:06

Північне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків повідомляє, що з реквізитами рахунків для зарахування платежів до загального фонду державного бюджету можна ознайомитись на субсайті Північного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків в розділі «Рахунки для сплати платежів» або на вебпорталі ДПС 

У розділі «Рахунки для сплати платежів» можна знайти інформацію про:

1.   Реквізити рахунків для сплати податків, зборів та платежів до державного та місцевих бюджетів по Північному міжрегіональному управлінню ДПС по роботі з великими платниками податків.

2.   Реквізити рахунків для сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування по Північному міжрегіональному управлінню ДПС по роботі з великими платниками податків.

3.   Реквізити рахунків за надходженнями до місцевих бюджетів Автономної Республіки Крим та міста Севастополя для сплати боргів з місцевих податків та зборів розміщені на веб-порталі Головного управління ДПС у Херсонській області, в рубриці «Рахунки для сплати платежів»