Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У 2023 році Північним міжрегіональним управлінням надано 9 467 адміністративних послуг

, опубліковано 18 січня 2024 о 08:57

Протягом 2023 року Північним міжрегіональним управлінням ДПС по роботі з великими платниками податків було надано 9 467 адміністративних послуг великим платникам, зокрема: 

зареєстровано 966 реєстраторів розрахункових операцій, 5488 програмних реєстраторів розрахункових операцій, 2362 книги обліку розрахункових операцій, 123 розрахункові книжки; 

видано 452 довідки про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами ДПС, 31 витяг з реєстру платників податку на додану вартість, 4 витяги з реєстру платників єдиного податку, 37 довідок про підтвердження статусу податкового резидента України, 3 довідки про сплачений нерезидентом в Україні податок на прибуток (доходи), 1 витяг з реєстру неприбуткових установ та організацій.

Крім того, за цей період було отримано 15 запитів на публічну інформацію та 7 звернень від громадян, на які надано відповіді у встановлені терміни.

Нагадуємо, що адміністративні послуги надаються за зверненням юридичної особи або приватної фізичної особи. Надання адміністративних послуг пов’язане із забезпеченням умов для реалізації суб’єктивних прав конкретної особи – платника податків.